Първоначално публикувано от pesho_kj
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Слаби фарове на 159 !
Collapse
X
-
Оффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!
(Гледах ти мнението и във фиатския форум, ще го пусна това и там, па ега ме баннат, да не чета глупости!)Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!
(Гледах ти мнението и във фиатския форум, ще го пусна това и там, па ега ме баннат, да не чета глупости!)
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщениеЧовече ,желая ти най-лошият късмет с колите, дано с всяка следваща кола разходите ти скачат в логаритмична функция...дано бял дне не видиш от разходи по кола ! Градски тарикат такъв !Важното беше някой да ти го каже направо, за да не заблуждаваш хората.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщениеЧовече ,желая ти най-лошият късмет с колите, дано с всяка следваща кола разходите ти скачат в логаритмична функция...дано бял дне не видиш от разходи по кола ! Градски тарикат такъв !
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщениеПрочети малко по математика да разбереш поне какво си пожелал на човекаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Оффф поредният селски тарикат, дето искал хубава кола за без пари и сега реве като вдовица за кур...бан чорба! Ти какво очакваш от модел, който оттам, откъдето се внася, струва 5000 евро, а ти си я купил тук за 4000?! И като я гледа, даде ли 30 лева на специалист да я провери? Или за кво да ги даваш, ти си разбираш. Аман от мрънкачи, дето искат да онождат дявола га фърчи и после колата им виновна!
(Гледах ти мнението и във фиатския форум, ще го пусна това и там, па ега ме баннат, да не чета глупости!)
Човече ,желая ти най-лошият късмет с колите, дано с всяка следваща кола разходите ти скачат в логаритмична функция...дано бял дне не видиш от разходи по кола ! Градски тарикат такъв !
================================================== ===
Истина е че за автомобил на 10-11 години цената на 159-ката не е толкова паднала и не се толкова обезценила колкото на предходни модели.
При голям късмет може и да се намери/налучка здрава 159-ка, но и балами няма вече и всеки продава автомобила си поне за толкова колкото струва, а ако може и за повече ...
Надявам се в близките 6-8 месеца да имаме закон който да урежда тези отношения по продажбата на автомобили втора употреба ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkosoft Покажи съобщениеЗдравейте колеги...май тая Алфа колкото и да е красива, толкова е и нескопосана. Май слуховете за Алфа се оказват верни. Значи първо постоянно светещи лампи за ЕГР-и, системи за потегляне по наклон...то гарнитура на глава ли не беше...носачи по 25 000 лева ли не бяха...ма то звуци, шумове от опелски скоростни кутиии...ся и слабите фарове...до ся от три месеца не ми се беше налагало да карам по тъмно...хем съм със ксенон...извинявайте ама осветеността на пътя е все едно с фенерче светя...абе ква е тая гробница бе баси едно нещо няма което да ме радва освен визията...за 3 месеца вече всичко дрънчи в купето...баси гробницата...продавам я за 1000 лева, който иска да пише...
2. както подсказаха колегите рециклираш.
3.Погледни да не ти е усукана маската.Alfa Brera 2,4 JTDM Fiat Doblo 1,9 JTD
Comment
-
Автомобили виновни няма, има тъпи собственици които не се грижат за тях , така че колега явно си попаднал на такъв предишен собственик и сега береш плодовете от това, не е до марка автомобили . Като пример да ти дам двама познати си купуват Е-класа на Мерцедес , дизелов мотор, 2005 г. , и на двама след прибиране от Софийските автокъщи до месец два вложиха по 4-5 хиляди за ремонт на мотора и тн. Направо егати моргите са вземали , е марката ли е виновна или боклуците които са ги карали преди, иии боклуците които знаят какво продават на заблудени човеци.
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimitar Antonov Покажи съобщениеПичове я кажете лично мнение. Търся да си купя 159 sw . Бюджета ми е 9к. Като държа да има мулти волан и темпомат и да не е светъл салона. Има ли смисъл да търся за тея пари или да събирам още щото направо ми писна да гледам некви тоталки и направо се отчайвам156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment